Yeasts : (Record no. 822867)

000 -CABECERA
Longitud fija campo de control 02454nam a2200301ui 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
Número de control UK0418907910
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
Identificador del nnúmero de control OSt
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA
Códigos de información de longitud fija 061220s2000 gb f 001 0 eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) 0-521-57396-3
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador UCA-CYT
Centro transcriptor UCA
100 1# - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Barnett, J.A.
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Yeasts :
Resto del título characteristics and identification /
Mención de responsabilidad, etc. J.A. Barnett, R.W. Payne, D. Yarrow ; photomicrographs by Linda Barnett
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Mención de edición 3rd ed.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. Cambridge :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Cambridge University Press,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2000
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 1139 p. ;
Dimensiones 30 cm
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Indice
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC
Nota de bibliografía, etc. Bibliografía
520 ## - NOTA DE SUMARIO
Sumario, etc, This new edition of the standard yeast identification and reference manual is the most up-to-date ever published. Over half of the volume is devoted to descriptions of the 678 currently recognised species, presented in a clear, easy to use layout and illustrated with over 1300 high quality photomicrographs. Readily usable keys and tables allow identification of all of the species described and a wealth of reference information broadens the scope of the book beyond identification. The book provides: - 678 species descriptions, with the results of 99 physiological tests displayed at a glance - Over 1300 high quality photomicrographs to accompany the descriptions, including 500 photomicrographs new to this edition - Nine identification keys, based on clearly defined groups of yeasts - Tables for identifying each species - A summary of the characteristics of 93 yeast genera - A list of nearly 4000 published yeast names, with provenances and synonyms - A list of specific epithets, with the genera to which they have belonged - General sections on yeast classification and laboratory methods - An extensive bibliography and a comprehensive glossary.
520 ## - NOTA DE SUMARIO
Sumario, etc, Índice: Acknowledgements; 1. Introduction; 2. How this book was produced; 3. How yeasts are classified; 4. Laboratory methods for identifying yeasts; 5. Characteristics of the genera; 6. Summary of specific characteristics; 7. Descriptions of the species, arranged alphabetically; 8. The keys; 9. Tables for identifying individual species; 10. Register of yeasts names; 11. Register of specific epithets; Addendum of recently describes species; Glossary; References; Subject index.
650 04 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Levaduras
9 (RLIN) 3378
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Payne, R.W.
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Yarrow, D.
909 ## - No. registro Millennium
-- cyt
-- -
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA)
Suprimir del OPAC No
998 ## - CONTROL LOCAL DE INFORMACIÓN (RLIN)
Iniciales de operador, IOP (RLIN) 0
Iniciales de catalogador, INC (RLIN) 061220
Primera fecha, PF (RLIN) m
-- a
-- -
-- 0
907 ## - CÓDIGO DE CATALOGADOR
Catalogador/a 84ds2
907 ## - CÓDIGO DE CATALOGADOR
Catalogador/a mrm
Biblioteca, fecha crsp0702
Holdings
Retirado Motivo Retirado No para préstamo Localización permanente Fecha adquisición Tipo de adquisición Préstamos totales Renovaciones totales Signatura completa Código de barras Fecha última consulta Fecha último préstamo Identificador uniforme de recurso Préstamo Tipo de ítem
      02. BIBLIOTECA CAMPUS PUERTO REAL 2016-10-29 Compra 2 1 663.12/BAR/yea 3741293532 2016-10-29 2012-06-27 i31738400 PREST. LIBROS Monografías

Powered by Koha