Biotechnology and genetics in fisheries and aquaculture / (Registro nro. 870136)

Detalles MARC
000 -CABECERA
Longitud fija campo de control 05733nam a2200337ui 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
Número de control UK0402307569
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
Identificador del número de control OSt
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA
Códigos de información de longitud fija 101123s2010 uk f 001 00eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) 978-1-405-18857-9
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador UCA-CYT
Centro transcriptor UCA
100 1# - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Beaumont, Andy
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Biotechnology and genetics in fisheries and aquaculture /
Mención de responsabilidad, etc. Andy Beaumont, Pierre Boudry, Kathrin Hoare
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. Oxford :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Wiley-Blackwell,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2010
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión XI, 202 p. ;
Dimensiones 25 cm
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Índice
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC
Nota de bibliografía, etc. Bibliografía
520 ## - NOTA DE SUMARIO
Sumario, etc, Following the extremely well-received structure of the first edition, this carefully revised and updated new edition now includes much new information of vital importance to those working and researching in the fisheries and aquaculture industries. Commencing with chapters covering genetic variation and how it can be measured, the authors then look at genetic structure in natural populations, followed by a new chapter covering genetics in relation to population size and conservation issues. Genetic variation of traits and triploids and the manipulation of ploidy are fully covered, and another new chapter is included, entitled 沯m Genetics to Genomicsö. The book concludes with a chapter covering the impact of genetic engineering in aquaculture. With the inclusion of a wealth of up-to-date information, new text and figures and the inclusion of a third author, Pierre Boudry, the second edition of Biotechnology and Genetics in Fisheries and Aquaculture provides an excellent text and reference of great value and use to upper level students and professionals working across fish biology, aquatic sciences, fisheries, aquaculture, genetics and biotechnology. Libraries in all universities and research establishments where biological sciences, fisheries and aquaculture are studied and taught should have several copies of this excellent new edition on their shelves. Completely updated, revised and expanded new edition. Subject area of ever increasing importance. Expanded authorship. Commercially useful information for fish breeders. Andy Beaumont is based at the School of Ocean Sciences, Unioversity of Bangor, Menai, Wales, UK Pierre Boudry, based at IFREMER, FranceKate Hoare, based at the School of Ocean Sciences, Menai Bridge, University of Bangor, Wales, UK.
520 ## - NOTA DE SUMARIO
Sumario, etc, Índice: Preface to the second edition. Acknowledgements. Chapter 1 What isgenetic variation? Deoxyribose nucleic acid. Ribose nucleic acid. What is the genetic code? Protein structure. So what about chromosomes? How does sexual reproduction produce variation? Mitochondrial and chloroplast DNA. Chapter 2 How can genetic variation be measured? DNA sequence variation. DNA fragment size variation. Protein variation. Phenotypic variation. Chapter 3 Genetic structure in natural populations. What is a population?. How are allele frequencies estimated?. What is the relationship between alleles and genotypes?. How do alle... Etc.
650 04 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Peces
Subdivisión de materia general Genética molecular
650 04 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Peces
Subdivisión de materia general Mejora genética
9 (RLIN) 15312
650 04 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Biotecnología marina
9 (RLIN) 15283
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Boudry, Pierre
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Hoare, Kathrin
909 ## - No. registro Millennium
-- cyt
-- -
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA)
Suprimir del OPAC No
Temas Koha (prestados), todas las copias 1
998 ## - CONTROL LOCAL DE INFORMACIÓN (RLIN)
Iniciales de operador, IOP (RLIN) 1
Iniciales de catalogador, INC (RLIN) 101203
Primera fecha, PF (RLIN) m
-- a
-- -
-- 0
907 ## - CÓDIGO DE CATALOGADOR
Catalogador/a 84ds2
907 ## - CÓDIGO DE CATALOGADOR
Catalogador/a mld
Biblioteca, fecha crsp101203
Existencias
Retirado Motivo Retirado No para préstamo Localización permanente Fecha adquisición Tipo de adquisición Préstamos totales Renovaciones totales Signatura completa Código de barras Fecha última consulta Fecha último préstamo Préstamo Tipo de ítem
      02. BIBLIOTECA CAMPUS PUERTO REAL 29/10/2016 Compra 3 7 639.3/BEA/bio 3743158996 11/05/2018 10/04/2018 BIBLIOG. RECOM. Manuales

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