Estudio de la ecología de las levaduras en la fermentación de los mostos y vinos mallorquines / Antonio Mulet... [et al.]

Contributor(s): Mulet, Antonio | Baleares. Consejería de Agricultura y Pesca | Universidad de las Islas Baleares
Material type: TextText; Format: print Series: Projectes ; n. 2Publisher: Palma : Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern Balear: Universitat de les Illes Balears, Servei de Publicacions i Intercanvi Cientific, 1990Description: 117 p ; 21 cmISBN: 84-7632-106-6; 84-7632-106-6Subject(s): Viticultura -- Mallorca (Baleares) | Vinicultura -- Mallorca (Baleares) | Enologia | Vino -- Mallorca (Baleares)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliogr.: p. 107-117

There are no comments for this item.

to post a comment.

Powered by Koha