Gestión de calidad aplicada a hostelería y restauración / Marco Juliá, Florián Porsche ; coautores, Víctor Giménez, Xavier Verge Mestre.

By: Juliá, Marco
Contributor(s): Porsche, Florián | Giménez, Victor | Verge Mestre, Xavier
Material type: TextTextSeries: Turismo y hosteleríaPublisher: Madrid : Pearson Educación, 2010Edition: [reimp.]Description: 300 p. ; 24 cmISBN: 9788420533346Subject(s): Hoteles -- Gestión
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Home library Call number Status Public notes Loan Date due Barcode Item holds Course reserves
Manuales (7 días) 01. BIBLIOTECA CAMPUS JEREZ
Tu-333 (Browse shelf) Available   Shelving location | Bibliomaps® BIBLIOG. RECOM. 3742255100
Manuales (7 días) 01. BIBLIOTECA CAMPUS JEREZ
Manuales - Tu - 1 (Browse shelf) Available   Shelving location | Bibliomaps® 1 BIBLIOG. RECOM. 3742254491
Manuales (7 días) 01. BIBLIOTECA CAMPUS JEREZ
Manuales - Tu - 1 (Browse shelf) Available   Shelving location | Bibliomaps® 1 BIBLIOG. RECOM. 3742255165
Manuales (7 días) 01. BIBLIOTECA CAMPUS JEREZ
Manuales - Tu - 1 (Browse shelf) Available   Shelving location | Bibliomaps® 1 BIBLIOG. RECOM. 3742254553

OPERACIONES Y PROCESOS EN EMPRESAS TURÍSTICAS DOBLE GRADO EN PUBLICIDAD Y TURISMO (JEREZ) DOBLE GRADO EN MARKETING E INVESTIGACIÓN DE MERCADOS Y TURISMO GRADO EN TURISMO (JEREZ)

Total holds: 0

There are no comments for this item.

to post a comment.

Powered by Koha